Neviđena sramota navijača: bacali kamenja po autobusu, pa shvatili da su u njemu igrači njihovog kluba

Sao Paulo je sinoć u gostima pobijedio argentinski Tigre sa 2:0 u utakmici prvog kola grupne faze Copa Sudamericane. Međutim, ovu utakmicu obilježio je nevjerovatan potez domaćih navijača koji su pred susret greškom bacali kamenja po autobusu u kojem su bili igrači Tigrea. Poznato je kako između klu…

Главная страница » Neviđena sramota navijača: bacali kamenja po autobusu, pa shvatili da su u njemu igrači njihovog kluba

Sao Paulo je sinoć u gostima pobijedio argentinski Tigre sa 2:0 u utakmici prvog kola grupne faze Copa Sudamericane. Međutim, ovu utakmicu obilježio je nevjerovatan potez domaćih navijača koji su pred susret greškom bacali kamenja po autobusu u kojem su bili igrači Tigrea.

Poznato je kako između klubova iz Argentine i Brazila vlada velika netrpeljivost i da već godinama nije gostujućim navijačima dozvoljen dolazak na te utakmice. Naime, navijači Tigrea, domaće momčadi odlučili su prije utakmice prirediti paklenu “dobrodošlicu” igračima Sao Paula. Pripremali su se kamenovati autobus u kojem su bili igrači brazilskog kluba, ali su napravili grešku zbog koje su se osramotili za sva vremena.

Oni su u jednoj ulici u blizini stadiona odlučili čekati autobus u želji da bacaju kamenja na igrače Sao Paula, te su krenuli u akciju kada se autobus pojavio, ali ni slutili nisu da je to pogrešna meta.

Navijači Tigrea kamenovali su autobus i razbili stakla na njemu, a tek nakon toga shvatili su da su u njemu igrači njihovog kluba. Na svu sreću nitko nije bio povrijeđen, ali igrači su bili u šoku jer nisu mogli vjerovati što se dogodilo. Dok je sve to trajalo u ulici pored autobus igrača Sao Paula je bez ikakvih problema prošao i na kraju stigao na stadion. Navijači Tigrea osramotili su se za sva vremena i postali glavna meta ismijavanja na društvenim mrežama zbog nevjerojatnog kiksa koji će ih sigurno pratiti dugo vremena.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.