Newcastle zainteresiran za napadača Memphisa Depaya koji nije u Xavijevim planovima, a Barcelona traži 20 milijuna eura

Engleski premierligaš Newcastle zainteresiran je za napadača Barcelone Memphisa Depaya. Španjolski mediji objavili su da Depay nije u planovima trenera Barcelone Xavija Hernándeza, a Newcastleu je potreban iskusan napadač. Nizozemski nogometaš došao je u Barcu prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Lyo…

Главная страница » Newcastle zainteresiran za napadača Memphisa Depaya koji nije u Xavijevim planovima, a Barcelona traži 20 milijuna eura

Engleski premierligaš Newcastle zainteresiran je za napadača Barcelone Memphisa Depaya. Španjolski mediji objavili su da Depay nije u planovima trenera Barcelone Xavija Hernándeza, a Newcastleu je potreban iskusan napadač.

Nizozemski nogometaš došao je u Barcu prošlog ljeta kao slobodan igrač iz Lyona i predstavljen je kao veliko pojačanje. No, njegove partije bile su daleko od očekivanja, u 38 utakmica postigao je 13 golova.

Španjolski mediji navode da ga Barcelona namjerava prodati za 20 milijuna eura.

Depay je karijeru počeo u PSV Eindhovenu, zatim je prešao u Manchester United, pa u Lyon gdje je pružao najbolje partije i u 178 utakmica zabio je 76 golova. U dresu nizozemske reprezentacije odigrao je 80 utakmica i postigao je 42 gola.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.