Nogometaši Athletic Bilbaa uvjerljivo pobijedio Almeriju i s petom pobjedom se izjednačio s Barcelonom na drugom mjestu

Nogometaši Athletic Bilbaa s uvjerljivih su 4-0 (2-0) pobijedili Almeriju na svom stadionu u prvoj utakmici 7. kola španjolske LaLige. Inaki Williams je u 10. minuti doveo baskijsku momčad u vodstvo, a u 17. minuti je Sancet pogodio za 2-0. U 62. minuti su braća Williams udružili snage za treći pogo…

Главная страница » Nogometaši Athletic Bilbaa uvjerljivo pobijedio Almeriju i s petom pobjedom se izjednačio s Barcelonom na drugom mjestu

Nogometaši Athletic Bilbaa s uvjerljivih su 4-0 (2-0) pobijedili Almeriju na svom stadionu u prvoj utakmici 7. kola španjolske LaLige. 

Inaki Williams je u 10. minuti doveo baskijsku momčad u vodstvo, a u 17. minuti je Sancet pogodio za 2-0. U 62. minuti su braća Williams udružili snage za treći pogodak domaćih – stariji Inaki je dodao, a mlađi Nico je pogodio. Konačnih 4-0 postavio je Vesga u 84. minuti preciznim udarcem s bijele točke.

Athletic je došao do pete pobjede i sa 16 bodova se privremeno izjednačio s Barcelonom koja ima utakmicu manje. Vodeći Real Madrid ima 18 bodova. Almeria je na 17. poziciji sa četiri boda. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.