Novi ispad Cristiana Ronalda: nije htio poslušati izbornika i izaći na teren, već je odlučio trenirati u teretani

Cristiano Ronaldo ušao je u igru tek potkraj utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Švicarske, i to u trenucima kad je europski Selecao vodio s 5:1. Sad već bivši igrač Manchester Uniteda ljutito je napustio teren, nije slavio prolazak svoje reprezentacije u četvrtfinale, a oko njega se v…

Главная страница » Novi ispad Cristiana Ronalda: nije htio poslušati izbornika i izaći na teren, već je odlučio trenirati u teretani

Cristiano Ronaldo ušao je u igru tek potkraj utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Švicarske, i to u trenucima kad je europski Selecao vodio s 5:1. Sad već bivši igrač Manchester Uniteda ljutito je napustio teren, nije slavio prolazak svoje reprezentacije u četvrtfinale, a oko njega se već danima vežu brojne kontroverze, pišu Sportske novosti.

Jutro nakon pobjede Portugala izbornik Fernando Santos igračima koji nisu igrali ništa ili jako malo dao je regeneracijski trening na terenu, samo kako bi malo opustili mišiće, rastrčali se i nastavili tonus koji im je potreban za četvrtfinale s Marokom koje se igra u subotu od 16 sati. Dakle, ljudi koji su započeli u prvoj postavi i igrali većinu utakmice bili su oslobođeni takve vrste treninga, oni su pak ostali u teretani.

Tom analogijom, Ronaldu je bilo mjesto uz rezerviste, one koji su morali na teren, kako bi radili s loptom. No, Cristiano je odlučio ostati sa starterima protiv Švicarske, u teretani. Iz portugalskog tabora uvjeravaju javnost da je fizičko stanje kapetana reprezentacije u redu i da nije ozlijeđen, ali ostaje čudno zašto onda nije trenirao s igračima koji nisu igrali većinu utakmice sa Švicarskom.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.