Olimpija: Prosinečki je pio, pušio i kartao do 4 ujutro tijekom priprema

ŽESTOKE optužbe iz Slovenije.

Главная страница » Olimpija: Prosinečki je pio, pušio i kartao do 4 ujutro tijekom priprema

ROBERT PROSINEČKI je u Olimpiji dobio otkaz samo tri mjeseca nakon preuzimanja klupe. Razlaz je bio jako ružan. Proteklih dana traje medijski sukob dvije strane, a legendarni hrvatski nogometaš imao je presicu za novinare na kojoj je ispričao svoju stranu priče. Klub je pak odlučio dati svoju verziju slučaja i njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

”Robert Prosinečki je za danas u 13 sati najavio press konferenciju na kojoj će progovoriti o događanjima posljednjih dana i tjedana. No, NK Olimpija Ljubljana prije toga želi ispričati svoju stranu priče. Robert Prosinečki nekada je bio vrhunski nogometaš, a danas živi kako je navikao!

Ne želi biti primjer igračima i slijediti klupsku filozofiju i vrijednosti. Nakon što je klub najavio njegov odlazak s mjesta trenera, u javnost iz sata u sat dolazi sve više neodrživih tvrdnji i floskula. Ali nitko ne zna da je tijekom priprema stručni stožer nekoliko puta (gotovo svaki dan) kartao do 4 ujutro uz alkohol i cigarete.

Otkazivao treninge, pio i pušio do 4 ujutro

Osim toga, kao trener je neodgovorno odgađao ili čak otkazivao zakazane treninge.Naposljetku, otkazao je trening bez konzultacija s predsjednikom ili direktorom kluba dva dana prije završetka priprema.

Iz naše perspektive, sve ove činjenice same po sebi bile bi dovoljan razlog za razlaz s trenerom koji ovako radi u prvoligaškom društvu. Ali želimo ostaviti prošlost iza sebe i pozitivno gledati u budućnost!

Danas, u subotu 2. srpnja 2022., predsjednik Adam Delius složio se s novim trenerom koji ima dovoljno iskustva u Europi i orijentiran je na vrijednosti. Klub će trenera i njegovu momčad javnosti predstaviti u ponedjeljak ujutro. Od sada će sve poslovne odnose u klubu izravno nadzirati predsjednik kluba Adam Delius i dopredsjednik dr. Christian Dollinger”, stoji u priopćenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.