Ovako nešto bahato se ne pamti: NBA zvijezda luduje za volanom, prolazak kroz crveno mu je normalna stvar

Sjajni košarkaš Charlotte Hornetsa LaMelo Ball velika je NBA zvijezda. Takav status u društvu maksimalno koristi, a kao i većina zvijezda osjetljiv je na skupocjene stvari. Ball je vlasnik nekoliko vrhunskih automobila. Tu je i zlatni Ferrari, a činjenica da vozi skupocjene „zvijeri“ u njegovoj glav…

Главная страница » Ovako nešto bahato se ne pamti: NBA zvijezda luduje za volanom, prolazak kroz crveno mu je normalna stvar

Sjajni košarkaš Charlotte Hornetsa LaMelo Ball velika je NBA zvijezda. Takav status u društvu maksimalno koristi, a kao i većina zvijezda osjetljiv je na skupocjene stvari. Ball je vlasnik nekoliko vrhunskih automobila. Tu je i zlatni Ferrari, a činjenica da vozi skupocjene „zvijeri“ u njegovoj glavi očigledno stvara konfuziju da može raditi sve što želi u prometu.

Tako je košarkaš Hornetsa snimljen u nekoliko navrata kako krši sva pravila. Prolazak kroz crveno svjetlo je svakodnevnica ovog 21-godišnjaka koji se u prometu ponaša kako to on želi. Na društvenim mrežama već Balla proglašavaju opasnošću po druge ljude. Usporedili su ga s popularnom igrom Grand Theft Auto (GTA).

LaMelo Ball je u razgovoru za ESPN prije nekoliko godina istakao da zna štedjeti. Iako živi na visokoj nozi novac od ugovora je u banci.

Ne trošim novac od NBA ugovora. Pametniji sam od toga – poručio je Ball koji „sa strane“ zarađuje ogromne svote od brojnih biznisa koji su vezani za njegovo ime. Ball je s Charlotte Hornetsima potpisao rookie ugovor vrijedan 35.6 milijuna dolara za četiri godine, a ova svota će biti veća narednog ljeta kada će potpisivati novi ugovor.

Ove sezone Ball je odličan u dresu svog tima. Prosječno bilježi 23.3 poena, ima 8.4 asistencija i 6.3 skokova po utakmici.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.