Ovo je lice borca nakon teškog poraza. Njegov menadžer: Nema težih ozljeda

NAKON te borbe otišao je u mirovinu.

Главная страница » Ovo je lice borca nakon teškog poraza. Njegov menadžer: Nema težih ozljeda

GLOVER TEIXEIRA izgubio je borbu za naslov UFC-ove poluteške kategorije jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi protiv Amerikanca Jamahala Hilla. Legendarni brazilski borac pokušao je tijekom borbe Hilla srušiti u parter, no Amerikanac je ipak bio prejak i borbu je držao u svom ritmu, nanoseći štetu na licu svog suparnika.

Ubojitim high-kickovima dobro je uzdrmao Teixeiru. U jednom trenutku u trećoj rundi sudac je prekinuo borbu jer je Teixeira izgledao loše nakon Hillove serije, no Brazilac je nastavio. U četvrtoj su čak morali reagirati i liječnici kako bi Teixeira borbu odradio do kraja, nakon koje se oprostio od profesionalne karijere. Zaključio ju je nekadašnji prvak s napunjene 43 godine i omjerom pobjeda i poraza 33-9.

“Radi se o uglavnom o posjekotinama”

Glover je primio nešto manje od 200 udaraca u glavu tijekom svoje posljednje borbe, a kako je izgledao u svlačionici nakon nje i nakon intervencije medicinskog osoblja koje je saniralo neke od rana, vidi se po fotografiji nastaloj nakon meča.

Gloverov menadžer Jorge Guimaraes ustvrdio je da ozljede koje je borac pretrpio nisu teške: “Radi se uglavnom samo o posjekotinama. Postoji mala ozljeda nosa koju će provjeriti kad se vrati u Connecticut, ali izuzev toga je odlično. Jedno vrijeme proveo je u bolnici, a tretman je bio odličan.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.