Plazibat: Kad sam doznao da se Rico ozlijedio, izgledao sam kao da mi je netko umro

MEČ je trebao biti na Glory Collision 5 priredbi u ožujku, no odgođen je jer se Verhoeven ozlijedio.

Главная страница » Plazibat: Kad sam doznao da se Rico ozlijedio, izgledao sam kao da mi je netko umro

HRVATSKI kikboksač Antonio Plazibat dogovorio je borbu za naslov prvaka u Gloryjevoj teškoj kategoriji. Borit će se protiv Nizozemca Rica Verhoevena. Meč je trebao biti na Glory Collision 5 priredbi u ožujku, no odgođen je jer se Verhoeven ozlijedio. 

“Sretan sam jer ću se konačno boriti protiv njega. Izbjegavao me putujući svijetom, ali sad je napokon tu u Amsterdamu. Sretan sam vidjeti ga, dok ga ne prebijem, bit će mi najbolji prijatelj. Gledao sam više njegovih borbi nego njegovi najveći fanovi i zbog toga je on moj najbolji prijatelj”, rekao je Plazibat na konferenciji za medije.

“Ludilo, nasilje i nokauti”

“Kad sam dobio vijest da je Rico sjebao koljeno, bio sam na treningu. Prijatelj mi je rekao da sam imao pogled kao da mi je netko umro. Dan prije sam doznao da je borba zakazana i bio sam jako uzbuđen”, rekao je Plazibat pa dodao:

“Rekao sam vam svima da treniram za tu titulu. Uvijek namjeravam završiti borbu nokautom. Ludilo, nasilje i nokauti. To je ono što ljudi žele. Ja se ne želim boriti na bodove jer to za mene nije prava pobjeda. To je samo dokaz da sam tog dana bio bolji, da sam možda bolje spavao ili bolje se probudio. Ako nekoga nokautiraš, taj ne može ništa reći. Samo pognuti glavu i priznati ti da si bolji.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.