Početak Svjetskog prvenstva u Kataru pomaknut za jedan dan kako bi ipak domaća reprezentacija odigrala prvu utakmicu

Početak ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru pomaknut je za dan unaprijed kako bi ipak domaća reprezentacija odigrala prvu utakmicu kako to nalaže tradicija, objavila je agencija Reuters. Reuters navodi kako je utakmica između Katara i Ekvadora, koja je trebala biti na rasporedu kao treća 21. s…

Главная страница » Početak Svjetskog prvenstva u Kataru pomaknut za jedan dan kako bi ipak domaća reprezentacija odigrala prvu utakmicu

Početak ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u Kataru pomaknut je za dan unaprijed kako bi ipak domaća reprezentacija odigrala prvu utakmicu kako to nalaže tradicija, objavila je agencija Reuters.

Reuters navodi kako je utakmica između Katara i Ekvadora, koja je trebala biti na rasporedu kao treća 21. studenoga pomaknuta na 20. studenoga kako bi bila prva odigrana na SP.

Nakon obavljenog ždrijeba skupina početkom travnja odlučeno je kako će SP otvoriti utakmica Senegala i Nizozemske, koji se zajedno s Katarom i Ekvadorom nalaze u skupini A, jer je Katar zatražio igranje u kasnijem terminu.

Prema novom rasporedu, početak susreta Senegala i Nizozemske je pomaknut sa 13 na 19 sati po lokalnom vremenu, jer je taj termin ispražnjen preseljenjem utakmice Katar – Ekvador za dan ranije, dok će se ostale dvije utakmice predviđene za 21. studenoga, England – Iran i SAD – Wales, igrati u ranije predviđenim terminima, odnosno u 16 i 22 sata po lokalnom vremenu.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.