Pogledajte genijalnu varku nove Barcelonine zvijezde: poslao svog rođaka pred novinare, a on izašao na drugi izlaz

Brazilac Raphinha najnovije je pojačanje Barcelone. U katalonski klub je stigao iz Leeds Uniteda i to za 58 milijuna eura, a pojavila se zanimljiva priča vezana za njegov dolazak u zračnu luku El Prat u Barceloni. Naime, s Raphinhom su stigli i članovi njegovi obitelji, a među njima i njegov rođak k…

Главная страница » Pogledajte genijalnu varku nove Barcelonine zvijezde: poslao svog rođaka pred novinare, a on izašao na drugi izlaz

Brazilac Raphinha najnovije je pojačanje Barcelone. U katalonski klub je stigao iz Leeds Uniteda i to za 58 milijuna eura, a pojavila se zanimljiva priča vezana za njegov dolazak u zračnu luku El Prat u Barceloni.

Naime, s Raphinhom su stigli i članovi njegovi obitelji, a među njima i njegov rođak koji je svojim izgledom zavarao veliku grupu novinara i fotoreportera. On je izašao iz aviona prije svog slavnog rođaka i izazivao totalnu pomutnju. Okupljeni predstavnici medija počeli su ispaljivati pitanja i fotografirati ga, ali je on samo mirno prošao pored njih.

Španjolci mediji pišu da se ne radi o slučajnosti, već o pomno isplaniranoj varci, jer je sam Raphinha nekoliko minuta kasnije mirno i gotovo neprimjetno izašao na potpuno drugi izlaz.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.