Pogledajte sramnu snimku koja je zapalila internet: najvećem košarkašu svih vremena ovo nije trebalo

Tko se ne bi volio uslikati s Michaelom Jordanom? Htjeli su to učiniti i zaljubljenici u košarku, skup navijača koji je ustvari čekao zvijezdu Charlotte Hornetsa, LaMela Balla. Dakle, dok se čekao Ball, osvanuo je – Air. I to sasvim slučajno, a takve su fotografije, provodi ili što već, na kraju i n…

Главная страница » Pogledajte sramnu snimku koja je zapalila internet: najvećem košarkašu svih vremena ovo nije trebalo

Tko se ne bi volio uslikati s Michaelom Jordanom? Htjeli su to učiniti i zaljubljenici u košarku, skup navijača koji je ustvari čekao zvijezdu Charlotte Hornetsa, LaMela Balla. Dakle, dok se čekao Ball, osvanuo je – Air. I to sasvim slučajno, a takve su fotografije, provodi ili što već, na kraju i najbolji.

Jordan je naravno, stigao također na utakmicu Hornetsa, a ti su posjeti uglavnom i jedine prigode da ga se vidi u javnosti. Nakon što je svjetlo dana ugledao Netflixov serijal “The Last Dance”, nema Jordana u javnom životu, gotovo pa nigdje.

No dakle, dva dječaka koja su na parkingu sasvim slučajno srela najboljeg košarkaša svih vremena, upitala su ga za fotografiju. Jordan je samo odmahnuo rukom dok je prilazio svome automobilu. Vlasnik Hornetsa dakle, nije bio previše raspoložen za ikakav oblik druženja, a video je ubrzo postao viralan.

– Jordan, Jordan! Možemo li se slikati s tobom – uzvikivali su dječaci.

– Ne! Spusti to sra*e – navodno je odbrusio Jordan, iako je na snimci teško čuti kratki dijalog s navijačima.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.