Pokušao je omesti izvođenje slobodnog udarca: nogometaš razotkrio svoje najintimnije područje na prepunom stadionu

Utakmica kolumbijske prve lige Sante Fea protiv Jaguaresa pokvarena je posebno bizarnim trenutkom kada je branič Sante Geisson Perea povukao svoje hlače kako bi pokušao omesti protivničkog izvođača slobodnog udarca – pišu Sportske novosti. Perea (31) spremao se postrojiti u zid kad je donio hrabru o…

Главная страница » Pokušao je omesti izvođenje slobodnog udarca: nogometaš razotkrio svoje najintimnije područje na prepunom stadionu

Utakmica kolumbijske prve lige Sante Fea protiv Jaguaresa pokvarena je posebno bizarnim trenutkom kada je branič Sante Geisson Perea povukao svoje hlače kako bi pokušao omesti protivničkog izvođača slobodnog udarca – pišu Sportske novosti.

Perea (31) spremao se postrojiti u zid kad je donio hrabru odluku da uz pomoć neobične, do sada ne korištene taktike, ometa svojeg protivnika. Nepotrebno je reći da je bilo dosta kritičara njegovog ponašanja, a mnogi su tvrdili da je izbacivanje njegovog napada bio korak predaleko.

Zanimljivo je da je Perea, nakon što je razotkrio svoja najintimnija područja na prepunom stadionu, uspio izbjeći kaznu tijekom utakmice. Sudac nije uspio uočiti bizaran trenutak i kao rezultat toga braniču je dopušteno da nastavi s ostatkom okršaja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.