Ponovno kreće operacija Vlašić. Englezi i Talijani najavljuju jednak rasplet

GDJE ĆE Nikola Vlašić nastaviti karijeru?

Главная страница » Ponovno kreće operacija Vlašić. Englezi i Talijani najavljuju jednak rasplet

BROJNI engleski i talijanski mediji danas pišu o Nikoli Vlašiću, odnosno o njegovom potencijalnom odlasku iz West Hama. Hrvatskog reprezentativca se s odlaskom iz Londona povezuje već mjesecima, ali glasine su utihnule tijekom priprema na kojima je Vlašić redovito igrao i, prema mišljenju navijača West Hama, zadovoljio. 

Ipak, čini se kako trener David Moyes ne dijeli stav navijača pa se Vlašić ponovno našao u kombinacijama za odlazak iz kluba, a za njegove usluge je ponovno, kao i nekoliko puta ranije, zainteresiran Torino koji vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić.

West Ham mora popustiti, ali ne planira to učiniti

Kako navodi Sky Italia, “ponovno kreće operacija Vlašić”. Usprkos tome što je vijest o interesu Torina ponovno glasno odjeknula u nogometnoj javnosti, svi mediji koji prenose vijest upozoravaju na istu stvar – ishod će, gotovo je sigurno, ponovno biti jednak. Torino neće uspjeti dovesti Vlašića.

Kao što smo i nekoliko puta ranije pisali, najveća prepreka Vlašiću za odlazak iz West Hama je odšteta koju je londonski klub platio kad ga je dovodio iz CSKA Moskve. Ona iznosi 30 milijuna eura i West Ham ga nije voljan pustiti bez da vrati barem 20 od spomenutih 30 milijuna eura.

Torino taj novac nema, a West Ham zasad ne pristaje na posudbu s eventualnim pravom otkupa ugovora. Dakle, Vlašiću ostaje čekati, baš kao što i čini cijeli prijelazni rok, da se dogodi čudo i da West Ham popusti u pregovorima. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.