Povijesni ugovor: Crvena zvezda ponovno mijenja ime, evo kako će izgledati novi dresovi. Premijera je protiv Splita

Kada je u pitanju košarka, iz susjedne Srbije stiže prava ‘bomba‘ od vijesti. Naime, nakon točno šest godina Crvena zvezda ponovno mijenja ime. Predsjednik kluba, Nebojša Čović otkrio je kako će Zvezda od 1. siječnja imati novog sponzora te će se zvati Crvena zvezda Meridianbet – pišu Sportske novos…

Главная страница » Povijesni ugovor: Crvena zvezda ponovno mijenja ime, evo kako će izgledati novi dresovi. Premijera je protiv Splita

Kada je u pitanju košarka, iz susjedne Srbije stiže prava ‘bomba‘ od vijesti. Naime, nakon točno šest godina Crvena zvezda ponovno mijenja ime. Predsjednik kluba, Nebojša Čović otkrio je kako će Zvezda od 1. siječnja imati novog sponzora te će se zvati Crvena zvezda Meridianbet – pišu Sportske novosti.

Konferenciji za novinare prisustvovali su predstavnici Crvene zvezde, predsjednik Nebojša Čović, direktor Nemanja Vasiljević, kao i predstavnici tvrtke Meridian, direktor Mlađan Životić i direktor marketinga Damjan Stamenković, a predsjednik Čović naglasio je kako je riječ o povijesnom ugovoru.

Ugovor stupa na snagu nakon Nove godine, a od utakmice sa Splitom u ABA ligi, odnosno utakmice s Valencijom u Euroligi, košarkaši Zvezde na dresovima će nositi novi logo.

– Potpisivanje ovakvog ugovora za Crvenu zvezdu Meridianbet znači puno. Naš klub je prošao kroz razdoblje uspona i stabilizacije, koji nije bio nimalo lak, došao do kluba koji je višestruki osvajač naslova i stalni sudionik Eurolige. Uz to, što je za nas također važno, Crvena zvezda je organizacijski podigla ljestvicu i standarde. A sve je to postignuto uz veliki rad – rekao je Čović, pa nastavio:

– Ovim ugovorom napravili smo veliki iskorak kao klub koji, unatoč svemu učinjenom, želi još bolje i još više. Iznimno nam je drago što je ovakva tvrtka prepoznala ono što radimo i kao našeg partnera sada želi da otvorimo jedno sasvim novo poglavlje u životu našeg kluba KK Crvena zvezda Meridianbet uz ovakvu podršku i prijatelje bit će puno lakše u budućnosti živjeti, raditi i sanjati o još višim ciljevima koje milijunska armija navijača našeg kluba zaslužuje!

Taj višegodišnji ugovor, tvrdi prvi čovjek Zvezde, najveći je u povijesti regionalne košarke i najveći ugovor dogovoren s nekom privatnom tvrtkom u srpskom sportu…

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.