Real objavio snimku iz svlačionice, Ancelotti nije mogao doći sebi nakon dramatične utakmice: ‘Mrtav sam…‘

Carlo Ancelotti jedan je od najboljih trenera u povijesti nogometa. Svjetsku slavu stekao je na klupi Milana i Real Madrida. Talijan se itekako dobro zna nositi s pritiskom, a njegova mirnoća ponekad je stvarno fascinantna – pišu Sportske novosti. Prošle sezone Real nije imao velike šanse da postane…

Главная страница » Real objavio snimku iz svlačionice, Ancelotti nije mogao doći sebi nakon dramatične utakmice: ‘Mrtav sam…‘

Carlo Ancelotti jedan je od najboljih trenera u povijesti nogometa. Svjetsku slavu stekao je na klupi Milana i Real Madrida. Talijan se itekako dobro zna nositi s pritiskom, a njegova mirnoća ponekad je stvarno fascinantna – pišu Sportske novosti.

Prošle sezone Real nije imao velike šanse da postane prvak Europe, ali na kraju su po 14. put u svojoj povijesti osvojili Ligu prvaka i to na način koji će se još dugo pamtiti. Na putu do trona izbacili su PSG, Chelsea, Manchester City, a onda u finalu srušili i Liverpool.

Posebno je dramatično bilo protiv Chelseaja. Nakon što je Real u prvoj utakmici u Londonu slavio s 1:3, Englezi su u uzvratu poveli s 0:3, ali Rodrygo je zabio za produžetke da bi Benzema u 96. minuti poentirao za 2:3 i veliku pobjedu.

Od te dramatične utakmice prošlo je skoro godinu dana, a Real Madrid je objavio snimku Carla Ancelottija iz svlačionice nakon tog susreta. Slavni Talijan je izgledao neprepoznatljivo i samo je ponavljao kako je ‘mrtav‘.

– Mrtav sam, mrtav sam… Ako večeras ne umrem, bit ću besmrtan… – govorio je vidno uzdrmani Ancelotti koji je na kraju s Realom stigao do novog trofeja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.