Ronaldo je ostao u čudu nakon kraćeg razgovora sa suigračem, Fernandes nije izgledao pretjerano zadovoljan što ga vidi nakon kontroverznog intervjua

Mendžer engleskog velikana Manchester Uniteda Erik ten Hag sastat će se s čelnicima “Crvenih vragova” kako bi razgovarali o mogućoj kazni za Cristiana Ronalda nakon što je Portugalac dao kontroverzni intervju Piersu Morganu, prenose britanski mediji. Portugalskom majstoru navodno prijeti kazna od ča…

Главная страница » Ronaldo je ostao u čudu nakon kraćeg razgovora sa suigračem, Fernandes nije izgledao pretjerano zadovoljan što ga vidi nakon kontroverznog intervjua

Mendžer engleskog velikana Manchester Uniteda Erik ten Hag sastat će se s čelnicima “Crvenih vragova” kako bi razgovarali o mogućoj kazni za Cristiana Ronalda nakon što je Portugalac dao kontroverzni intervju Piersu Morganu, prenose britanski mediji.

Portugalskom majstoru navodno prijeti kazna od čak milijun funti nakon što je bez dozvole dao intervju u kojem oštro kritizirao klub, te menadžera Ten Haga – pišu Sportske novosti.

Ronaldo je optužio vodstvo kluba da su ga izdali pokušavajući ga otjerati s Old Trafforda, te kako ne poštuje nizozemskog stručnjaka jer Ten Hag ne poštuje niti njega.

“Izdali su me, klub me izdao. Ispadam kao crna ovca, ali svi moraju znati istinu. Žele me otjerati iz kluba. Ten Hag? Ne poštuje on mene, ne poštujem ni ja njega,” kazao je Ronaldo dodavši kako voli klub i njegove navijače.

Ipak, osim u klubu Ronaldo bi problem mogao imati i u reprezentaciji Portugala. Naime, Cristiano Ronaldo našao se licem u lice sa suigračem iz Uniteda i reprezentacije Brunom Fernandesom po prvi put nakon njegovog eksplozivnog intervjua.

Dvije zvijezde susrele su se i svlačionici uoči treninga, a Fernandes nije izgledao pretjerano zadovoljan što vidi Ronalda.

Prema pisanju stranih medija, na osnovi ove snimke koja se pojavila, Fernandes uopće ne izgleda prijateljski nastrojen prema Ronaldu i kao da je sve ono što je bivši as Reala i Juvea izjavio ostavilo traga i na njegove suigrače.

Na snimci koja je postala hit na društvenim mrežama, Ronaldo pokušava pozdraviti Fernandesa rukovanjem, ali iako veznjak prihvaća ruku, Ronaldo je ostao u totalnom čudu nakon kraćeg razgovora. Činilo se kako mu Fernandes nije imao ništa lijepo za reći.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.