Sad se u Gružu lakše diše: ‘jugaši‘ su odličnom igrom sredinom dvoboja slomio otpor Marseillea i stigao do prvih bodova

Uspio je Jug Adriatic osiguranje. Osvojio je prva tri boda, upisao u 2. kolu prvu pobjedu. Ostao je u igri za Final 8. Nakon što je popio ‘šamar’ doma od Brescie prije 14 dana, sad je on to isto napravio CN Marseilleu, francuskom prvaku. Početak nije bio dobar. CN Marseile je nakon što je Jug izjedn…

Главная страница » Sad se u Gružu lakše diše: ‘jugaši‘ su odličnom igrom sredinom dvoboja slomio otpor Marseillea i stigao do prvih bodova

Uspio je Jug Adriatic osiguranje. Osvojio je prva tri boda, upisao u 2. kolu prvu pobjedu. Ostao je u igri za Final 8. Nakon što je popio ‘šamar’ doma od Brescie prije 14 dana, sad je on to isto napravio CN Marseilleu, francuskom prvaku.

Početak nije bio dobar. CN Marseile je nakon što je Jug izjednačio na 1:1, imao 3:1 i prvu četvrtinu dobio s 4:2. Loša obrana hrvatskog prvaka, u napadu brzoplet, pogotovo s igračem više, puno tehničkih grešaka u postavljanju napada, a šlag na sve je neiskorišten peterac, Loren Fatović je tukao, obranio Dejan Lazović.

Francuski prvak je plus dva imao i u drugoj četvrtini (3:5), nakon što je Jug izjednačio na 5:5, još jednom je gost imao vodstvo, ali na odmor je Jug otišao s prednošču 7:6. Zatim je Marseille lovio, te ulovio dva puta Juga početkom nastavka (7:7 i 8:8), ali nakon što je Jug u 20. minuti pogocima Franka Lazića i Mara Jokovića poveo s 10:8, više nije ispuštao prednost. Njegova serija se nastavila. Fatović je pogodio za 11:8, Toni Mozara za 12:8, a početkom posljednje četvrtine Joković je još jednom naciljao te je bilo velikih 13:8!

U drugoj četvrtini, čim je Jug smanjio broj pogrešaka, stigao je rezultat. Kako se to nastavilo, poslije je bila pjesma. Spomenuta 5:0 serija je donijela mir. Joković i Toni Popadić su bili prevaga, pamtit će se tri pogotka Gorana Grgurevića. Sad se u Gružu lakše diše.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.