Sjajne vijesti za najboljeg hrvatskog teškaša, otvara mu se put prema milijun dolara

EVENT će se održati u Cardiffu.

Главная страница » Sjajne vijesti za najboljeg hrvatskog teškaša, otvara mu se put prema milijun dolara

ANTE DELIJA još dvije je pobjede udaljen od naslova u PFL-u i nagrade od milijun dolara. Zahvaljujući pobjedama u kvalifikacijama, plasirao se u polufinale teškaškog Grand Prixa. Ondje će, na eventu koji će se održati u Cardiffu 13. kolovoza, boriti protiv Brazilca Renana Ferreire i tražiti put u finale.

Upravo je prošle sezone zapeo na posljednjoj prepreci do milijun dolara. Naime, u finalu je bolji od njega bio Brazilac Bruno Cappelozza. Isti borac je na početku prošlogodišnjeg turnira pobijedio Deliju i nokautom, ali je hrvatski borac ipak prikupio dovoljno bodova za ulazak u završnicu.

PFL je potvrdio kako se Cappelozza povukao iz ovogodišnjeg polufinala zbog ozljede te se neće boriti u drugom polufinalnom ogledu, gdje ga je čekao Rus Denis Golcov. Kao zamjena uskočio je Brazilac Matheus Scheffel.

Ovime su se Deliji jako povećale šanse za osvajanje pojasa i vrijedne novčane nagrade s obzirom na to da je Cappelozza jedini borac od preostalih konkurenata koji mu stilski nikako ne leži. Također, Brazilac je uoči početka turnira prema kladionicama kotirao kao prvi favorit.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.