Skinuta i posljednja zagonetka oko imenovanja Danijela Jusupa, blizu potpisa za Zadar su i neki novi igrači

Skinuta je i posljednja zagonetka oko imenovanja novog trenera Danijela Jusupa, i to nakon što je Ugovor s njim predstavljen Nadzornom odboru KK Zadar. – Pregledao sam ugovor, koji je sačinjen na prijedlog sportskog direktora Denisa Pleslića, a kojeg je potpisao privremeni direktor David Gunjević, š…

Главная страница » Skinuta i posljednja zagonetka oko imenovanja Danijela Jusupa, blizu potpisa za Zadar su i neki novi igrači

Skinuta je i posljednja zagonetka oko imenovanja novog trenera Danijela Jusupa, i to nakon što je Ugovor s njim predstavljen Nadzornom odboru KK Zadar.

– Pregledao sam ugovor, koji je sačinjen na prijedlog sportskog direktora Denisa Pleslića, a kojeg je potpisao privremeni direktor David Gunjević, što je izmjenom Statuta i moguće napraviti. Nadzorni odbor je sve to i potvrdio. Jusup je pak potpisao ugovor na dvije godine, uvjete ne mogu u ovom trenutku iznositi, međutim, početkom sezone javnost će znati koliko se potrošilo u prvu momčad i stručni stožer – kazao je Rubeša, koji vjeruje kako je moguće da se u „ rosteru” nađe i Tomislav Mihael Buljan, koji je prije nekog vremena sukladno uvjetima zatražio raskid ugovora i slobodan je igrač.

Ono što smo uspjeli saznati izvan okvira razgovora s predsjednikom NO-a kako su vrlo blizu potpisa za Zadar, Borna Kapusta i Marko Ramljak, nekadašnji igrač zadarske momčadi.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.