Slaven Bilić ima novi posao! Bivši hrvatski izbornik preuzeo klupu momčadi koja je prošle sezone ispala iz Premier lige

Nakon što je The Telegraph prvi objavio vijest da Slaven Bilić preuzima klupu Watforda, informaciju je službeno potvrdio i sam klub. — — “Stršljenovi” su smijenili dosadašnjeg trenera Roba Edwardsa nakon samo 11 utakmica na klupi, na koju je stigao nakon Roya Hodgsona koji je s ekipom ispao iz P…

Главная страница » Slaven Bilić ima novi posao! Bivši hrvatski izbornik preuzeo klupu momčadi koja je prošle sezone ispala iz Premier lige

Nakon što je The Telegraph prvi objavio vijest da Slaven Bilić preuzima klupu Watforda, informaciju je službeno potvrdio i sam klub.

“Stršljenovi” su smijenili dosadašnjeg trenera Roba Edwardsa nakon samo 11 utakmica na klupi, na koju je stigao nakon Roya Hodgsona koji je s ekipom ispao iz Premier lige. Watford se trenutno nalazi na 10. mjestu Championshipa i ima samo tri pobjede u 10 susreta.

Bilić sada čeka težak zadatak vraćanja Watforda u Premier ligu, što je glavni klupski cilj ove sezone.

“Kao i sa svim odlukama koje je donio Upravni odbor, vjerujem da je ova promjena u najboljem interesu kluba. Sada moramo ići naprijed, a u Slavenu Biliću smo osigurali usluge iskusnog trenera koji ima nedavno iskustvo promocije u Premier ligu”, rekao je vlasnik Hornetsa Gino Pozzo.

Bivšem izborniku Hrvatske ovo će biti treći mandat na klupi nekog engleskog kluba, nakon što je već vodio West Ham United i West Bromwich Albion. Osim toga, u svojoj trenerskoj karijeri sjedio je i na klupi Hajduka, Lokomotive Moskve, Bešiktaša, saudijskog Al Ittihada i kineskog Beijing Guoana.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.