Službeni spiker obavijestio je publiku da Hrvatska gubi 0:2, a onda se dvoranom prolomilo: ‘Argentina, Argentina!‘ Pogledajte reakciju navijača Crvene Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su Žalgiris rezultatom 77:73 u 13. kolu Eurolige. Informacija je to koja zanima zaljubljenike u košarku, no nije povod ovom tekstu. Na toj utakmici dvoranom Aleksandar Nikolić orilo se: Argentina, Argentina! Navijači Zvezde jasno su istaknuli i argentinsku zastavu….

Главная страница » Službeni spiker obavijestio je publiku da Hrvatska gubi 0:2, a onda se dvoranom prolomilo: ‘Argentina, Argentina!‘ Pogledajte reakciju navijača Crvene Zvezde

Košarkaši Crvene zvezde pobijedili su Žalgiris rezultatom 77:73 u 13. kolu Eurolige. Informacija je to koja zanima zaljubljenike u košarku, no nije povod ovom tekstu. Na toj utakmici dvoranom Aleksandar Nikolić orilo se: Argentina, Argentina! Navijači Zvezde jasno su istaknuli i argentinsku zastavu.

Službeni spiker u dvorani gledatelje je obavijestio kad je Hrvatska primila drugi gol od Argentine, na što je oduševljena publika odgovorila novim skandiranjem: Argentina, Argentina!

Dio toga namijenjen je, dakako, i njihovom Argentincu Luci Vildozi koji je briljirao s 27 koševa. Ne vidimo, naravno, zla u ovome. Riječ je o očekivanoj navijačkoj „bazi”.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.