Splitski Vitalac odnio pobjedu među najstarijim veteranima na 9. Adriatic cupu igranom u Jelsi

Dvadeset veteranskih muških i ženskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije sudjelovalo je na 9.Adriatic cupu u Jelsi, međunarodnom turniru u organizaciji Udruge košarkaških veterana ‘Adriatic‘ iz Splita. Nakon tri dana igre pod koševima proglašeni su pobjednici u svi…

Главная страница » Splitski Vitalac odnio pobjedu među najstarijim veteranima na 9. Adriatic cupu igranom u Jelsi

Dvadeset veteranskih muških i ženskih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije sudjelovalo je na 9.Adriatic cupu u Jelsi, međunarodnom turniru u organizaciji Udruge košarkaških veterana ‘Adriatic‘ iz Splita.

Nakon tri dana igre pod koševima proglašeni su pobjednici u svim kategorijama, tako je u skupini 40+ prvo mjesto osvojila ekipa Dunav Apatin, u skupini 45+ najbolji su bili veterani ‘Nikšić 1995 EPCG‘, a zlato u skupini 55+ pripalo je ekipi VKK Vitalac iz Splita. 

Košarkašice su igrale u skupini 40 +, a najbolja je bila ekipa veteranki ‘Šizike Beograd‘.Bila je to prilika da se ponovno nađu košarkaški prijatelji iz brojnih veteranskih klubova, odmjere snage pod koševima i dokažu kako su veterani i veteranke u zavidnoj formi.

Uz zlatna i srebrena odličja, najbolji su dobili i zlatne kornjače – maskote Adriatic cupa u Jelsi, rad umjetnice Zrinke Bočine Prskalo.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.