Sudac koji je dijelio pravdu na susretu Hrvatske i Brazila napustio Svjetsko prvenstvo

Michael Oliver, engleski sudac koji je dijelio pravdu na četvrtfinalnom dvoboju hrvatskih i brazilskih nogometaša, više se ne nalazi na svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar. Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) odlučila je mladog, 37-godišnjeg suca, poslati kući premda je po svim ocjenama…

Главная страница » Sudac koji je dijelio pravdu na susretu Hrvatske i Brazila napustio Svjetsko prvenstvo

Michael Oliver, engleski sudac koji je dijelio pravdu na četvrtfinalnom dvoboju hrvatskih i brazilskih nogometaša, više se ne nalazi na svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar.

Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) odlučila je mladog, 37-godišnjeg suca, poslati kući premda je po svim ocjenama iznimno dobro vodio 120-minutnu borbu Hrvatske i Brazila u kojoj su hrvatski nogometaši slavili nakon jedanaesteraca te tako osigurali polufinale protiv Argentine u utorak (20 sati).

Od europskih sudaca na prvenstvu su još jedino Poljak Simon Marciniak, Nizozemac Danny Makkelie, Englez Anthony Taylor i Talijan Daniele Orsato, koji će suditi ogled Argentine i Hrvatske.

Kako pišu britanski mediji navodno je glavni favorit za vođenje finalne utakmice 44-godišnji Anthony Taylor, rođen u Manchesteru.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.