Supruga Kobeja Bryanta dobila 29 milijuna dolara odštete nakon što je tužila policiju

Okrug Los Angelesa pristao je platiti skoro 29 milijuna dolara odštete udovici NBA superzvijezde Kobeja Bryanta nakon što je policija prije tri godine podijelila fotografije njegovog fatalnog pada helikoptera. Vanessa Bryant je tužila policiju i objavila imena policajaca koji su podijelili fotografi…

Главная страница » Supruga Kobeja Bryanta dobila 29 milijuna dolara odštete nakon što je tužila policiju

Okrug Los Angelesa pristao je platiti skoro 29 milijuna dolara odštete udovici NBA superzvijezde Kobeja Bryanta nakon što je policija prije tri godine podijelila fotografije njegovog fatalnog pada helikoptera.

Vanessa Bryant je tužila policiju i objavila imena policajaca koji su podijelili fotografije s mjesta nesreće u kojoj je poginuo njen suprug Kobe i kćerka Gianna te još sedam osoba.

Jedan od policajaca je navodno podijelio fotografije Kobejevog tijela, a zatim su drugi dalje dijelili fotografije mrtve djece, roditelja i trenera.

Odvjetnici okruga LA nazvali su nagodbu “poštenom i razumnom”.

“Današnji dan označava uspješnu kulminaciju hrabre borbe gospođe Bryant koja je pozvala na odgovornost one koji su se uključili u ovo groteskno ponašanje”, rekli su odvjetnici.

“Ona se borila za svog muža, kćerku i sve one u zajednici prema čijoj se preminuloj obitelji odnosilo sa sličnim nepoštovanjem.”

Vanessa tvrdi da su fotografije na kojima se vidi i tijelo njene 13-godišnje kćerke Gianne napravljene i podijeljene samo zbog morbidnog trača.

Podsjetimo, suprug gospođe Bryant Kobe Bryant (41), kćerka Gianna (13) i sedam obiteljskih prijatelja poginuli su kada se njihov helikopter srušio u Kaliforniji u siječnju 2020. godine.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.