Totalna životna promjena, heroj ulice se oženio: nekada je za party angažirao 18 prostitutki, što je moglo značiti samo jedno

Vjerojatno ne postoji igrač na svijetu koji je trajao tako malo, a ostavio takav trag. Tri vrhunske sezone bile su dovoljne da zauvijek kupi srca navijača i postane istinski heroj ulice. Prije nekoliko dana se oženio. I to nakon što je u životu prošao sve i svašta. S loptom u nogama mogao je sve, al…

Главная страница » Totalna životna promjena, heroj ulice se oženio: nekada je za party angažirao 18 prostitutki, što je moglo značiti samo jedno

Vjerojatno ne postoji igrač na svijetu koji je trajao tako malo, a ostavio takav trag. Tri vrhunske sezone bile su dovoljne da zauvijek kupi srca navijača i postane istinski heroj ulice. Prije nekoliko dana se oženio. I to nakon što je u životu prošao sve i svašta. S loptom u nogama mogao je sve, ali nije uspio. Mnogo je faktora koji su utjecali na to. Volio je buran život, alkohol i žene su mu bili najveći porok.

Upravo je u čašici „vatrene vodice“ i lijepom ženskom društvu najčešće tražio spas. Riječ je o čuvenom Adrianu Leite Ribeiru, poznatijem kao Imperator. Adriano je već nekoliko godina u nogometnoj mirovini, a nakon prerane smrti njegovog oca okrenuo se opijanju i drogiranju pa je vrlo često pravio skandale. Zarađeni novac je trošio bez granica. Poznata je scena iz 2015. godine kada je zakupio cijeli motel za divlju zabavu s čak 18 prostitutki i to nakon što mu je propao transfer u francuski Le Havre.

Iz jednog noćnog bara Adriano je zakupio sve prostitutke te ih odveo u motel na privatnu zabavu gdje je bilo poprilično divlje. Tada su internetom kružile fotografije kako je bivši napadač Intera pao u nesvijest. Zabava je trajala dva dana, a svaka od prostitutki je zaradila po 1.200 eura. Neki od zaposlenih u motelu su tada tvrdili da je Adriano u motel stigao sa čak dvadesetak tisuća eura u gotovini.

Svojevremeno je fotografiran s kalašnjikovom u rukama, viđen je i pijan na ulicama. Dakle, život mu je bio sve osim sređen. Osim toga nije vodio ni računa o svom zdravlju pa je vrlo često znao završiti u bolnici. Prekretnica u njegovom životu je svakako bila smrt njegovog oca Almira 2004. godine. Od tada je Brazilac postao drugi čovjek. Svojevremeno je najveći svjetski potencijal počeo tonuti prema dnu. Definitivno zbogom nogometu je rekao 2016. godine. Korak po korak počeo je mentalno napredovati, a prije nekoliko dana se odlučio i oženiti s djevojkom Mesquitom, 25-godišnjom frizerkom koja mu je ranije bila djevojka u najmanje četiri navrata.

Mesquitu je prvi put viđao tajno i to dok je istovremeno bio u vezi sa modelom Victorijom Moreirom. Bilo je to u vremenu kada je odsjedao u predsjedničkom apartmanu nakon što je prodao svoju vilu. Svoje divlje dane je odlučio ostaviti iza sebe i započeti novo razdoblje u svom životu, za nadati se da će njegova sreća potrajati što je moguće duže.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.