Treći Amforin trijumf u nizu; Marcelić donio pobjedu nad ‘gosparima‘ u Gospinom polju iz slobodnih bacanja

I treća pobjeda Makarana u nizu i šteta je zaista što su puno toga ispustili na startu sezone. U Gospinom polju protiv mladih gospara, kadetsko-juniorske ekipe prvoligaša, Amfora je do pobjede došla iz slobodnog bacanja koje je realizirao Marcelić. Prije toga su prednost domaćina iz prvog poluvremen…

Главная страница » Treći Amforin trijumf u nizu; Marcelić donio pobjedu nad ‘gosparima‘ u Gospinom polju iz slobodnih bacanja

I treća pobjeda Makarana u nizu i šteta je zaista što su puno toga ispustili na startu sezone. U Gospinom polju protiv mladih gospara, kadetsko-juniorske ekipe prvoligaša, Amfora je do pobjede došla iz slobodnog bacanja koje je realizirao Marcelić.

Prije toga su prednost domaćina iz prvog poluvremena smanjivali sjajni Stojanović, pa Bokšić. Zadnju četvrtinu sve je bilo u egalu, praktički od 60:60 do kraja. Nakon dvije trice Stojanovića, domaći Klarić je uzvratio istom mjerom, a onda je miran bio Marcelić, za pobjedu 77:78. Za očekivati je da u zadnjem kolu prvog dijela pobijede slabašni Trogir i tako ostave kakvu takvu nadu da u drugom dijelu sezone mogu biti još bliže vrhu.

Amfora: Chapman 4, Marcelić 5, Han 6, Stojanović 41, Bokšić 16, Pribisalić 6, Bartulović, Srzić, Filipetti, Bušelić. Trener: Darko Bošnjak.

Rezultati, poredak…

8. kolo: Dražen Petrović – Diadora 81:98, DOŠK – Sukošan 85:65, Trogir – Cetina 58:68, ŠK Dubrovnik – Amfora 77:78.

Poredak: Diadora i DOŠK 7-1, Mislav i Solin 5-2, Cetina, Dražen Petrović, Sukošan i Amfora 3-5, Dubrovnik 2-6, Trogir 1-7. Iduće kolo: Amfora – Trogir, Diadora – Mislav, Sukošan – Dražen Petrović, Cetina – DOŠK, Solin – ŠK Dubrovnik.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.