U prodaji karte za Euro u Splitu: nve najbolje što nudi vaterpolo skupit će se u gradu pod Marjanom

Ulaznice za Europsko prvenstvo u vaterpolu kojem je domaćin Split i službeno su u prodaji. Podsjetimo, igrat će se u Spaladium areni od 27. kolovoza do 10. rujna. Nešto više od mjesec dana je do početka spektakla u Splitu. Sve najbolje što nudi vaterpolo skupit će se u gradu pod Marjanom. Uz naše „b…

Главная страница » U prodaji karte za Euro u Splitu: nve najbolje što nudi vaterpolo skupit će se u gradu pod Marjanom

Ulaznice za Europsko prvenstvo u vaterpolu kojem je domaćin Split i službeno su u prodaji.

Podsjetimo, igrat će se u Spaladium areni od 27. kolovoza do 10. rujna. Nešto više od mjesec dana je do početka spektakla u Splitu. Sve najbolje što nudi vaterpolo skupit će se u gradu pod Marjanom. Uz naše „barakude”, bit će tu svjetski prvaci Španjolci, europski prvaci Mađari, olimpijski pobjednici Srbi… Mamac je to za našu publiku koja ulaznice može kupiti online ili na prodajnim mjestima Adriaticketa.

Vrijedi napomenuti kako ulaznice nisu dnevne, već vrijede posebno, za svaku utakmicu pojedinačno. Cijene karata za ženski turnir za grupnu fazu natjecanja su po 45 kuna. Četvrtfinale je 65, polufinale 85, dok je cijena za finale 95 kuna.

Što se muškog turnira tiče, utakmice grupne faze moći ćete gledati za 55 kuna, osminu finala za 65, četvrtfinale za 75, polufinale za 95, a finale za 115 kuna.

Organizatori najavljuju i bogat popratni sadržaj unutar Spaladium arene. Dio po dio otkrivat će putem svojih profila na društvenim mrežama.

Podsjetimo, „barakude” će igrati u skupini B s Grčkom, Francuskom i Maltom. Prva utakmica naše muške reprezentacije na rasporedu je 29. kolovoza u 21 sat protiv Malte, dok će žene otvoriti 27. u 17.30 s Nizozemskom. Ženska reprezentacija u grupi je s Mađarskom, Nizozemskom, Njemačkom, Grčkom i Rumunjskom.

Raspored naših

Raspored naših

Muški
29.8. (21) 
Hrvatska – Malta
31.8. (20.30) 
Hrvatska – Francuska
2.9. (20.30) 
Hrvatska – Grčka

Žene
27.8. (17.30) 
Hrvatska – Nizozemska
28.8. (17.30) 
Hrvatska – Njemačka
30.8. (17.30) 
Hrvatska – Rumunjska
1.9. (17.30) 
Hrvatska – Mađarska
3.9. (17.30) 
Hrvatska – Grčka 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.