Umjesto na borbi za naslov prvaka završio u bolnici jer ga je udario automobil

JESSE TAYLOR poručio je da je dobro, ali ozlijeđeno rame i potres mozga spriječili su ga u nastupu.

Главная страница » Umjesto na borbi za naslov prvaka završio u bolnici jer ga je udario automobil

POSLJEDNJE večeri 2022. godine u Londonu je održan veliki borilački event promocije Cage Warriors, ali na sam dan održavanja ostao je bez glavne borbe jer je jednog od njenih sudionika udario automobil, nakon čega je počinitelj pobjegao s mjesta nesreće.

Jesse Taylor trebao se boriti s Christianom Leroyem Duncanom za pojas u srednjoj kategoriji, ali umjesto u O2 Areni, završio je u bolnici. Pobjednik The Ultimate Fightera 25 i borac koji se okušao i u UFC-u prošao je bez ozbiljnih posljedica, ali s dovoljnima da ga spriječe u borbi.

Ozlijeđeno rame i lakši potres mozga

“Razočaran sam, ali ne brinite, ovo nije fotografija nakon borbe i dobro sam”, napisao je Taylor na Instagramu uz fotografiju iz bolnice pa pojasnio: “Nakon uspješnog skidanja težine i vaganja, nakon fantastičnog kampa, nakon izvrsnog obroka i meditacijske šetnje, nesretno me udario automobil na ulicama Londona, a da stvar bude gora, seronja je pobjegao. Zbog ozljede ramena i lakšeg potresa mozga nemoguće mi je boriti se večeras.”

Taylor je trebao predvoditi američke borce na priredbi Cage Warriors 148: Team Europe vs Team USA, i to točno na desetu godišnjicu pobjede kojom je prvi put osvojio pojas Cage Warriorsa u srednjoj kategoriji. Jedanput ga je obranio pa izgubio na ljeto 2014., a ovo mu je trebala biti prva prilika da ga vrati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.