Urnebesna situacija: Pokazali gole stražnjice napadaču u bizarnom pokušaju da ga ometu u izvođenju penala

Na nogometnim stadionima diljem svijeta često možemo svjedočiti pokušajima navijača da ometu protivničke igrače ne bi li bar malo pomogli svojoj momčadi. To su uglavnom nekakvi uzvici, nekada se dogodi i da laserima svijetle protivničkim igračima u oči, no ono što se dogodilo jučer u najvišem rangu…

Главная страница » Urnebesna situacija: Pokazali gole stražnjice napadaču u bizarnom pokušaju da ga ometu u izvođenju penala

Na nogometnim stadionima diljem svijeta često možemo svjedočiti pokušajima navijača da ometu protivničke igrače ne bi li bar malo pomogli svojoj momčadi. 

To su uglavnom nekakvi uzvici, nekada se dogodi i da laserima svijetle protivničkim igračima u oči, no ono što se dogodilo jučer u najvišem rangu francuskog nogometa je uistinu bizarno. 

Clermont je na domaćem terenu gubio od Angersa 0:1 kada im je u 33. minuti dosuđen jedanaesterac.

I dok ga se napadač domaće momčadi Grejohn Krei spremao izvesti, gostujući navijači su, u pokušaju da ga zbune i ometu, skinuli gaće i pokazali mu stražnjicu.

No 27-godišnjeg Francuza to nije omelo te je hladnokrvno zabio.

Clermontu je šest minuta kasnije dosuđen još jedan jedanaesterac, te je za konačnih 2:1 sa bijele točke precizan bio Muhammed Cham-Saračević. 

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.