Van Damme ušao u kavez s UFC-ovim prvakom pa završio na koljenima i plakao

SLAVNI glumac nije se dobro proveo.

Главная страница » Van Damme ušao u kavez s UFC-ovim prvakom pa završio na koljenima i plakao

BELGIJSKI glumac Jean-Claude Van Damme se u svojoj karijeri “tukao” s mnogim filmskim neprijateljima i najčešće izlazio kao pobjednik, a može se pohvaliti da je i u privatnom životu došao do impresivne razine vladanja borilačkim vještinama. Ipak, to mu nije bilo dovoljno da u kavezu na pravilan način parira nekadašnjem UFC-ovom prvaku Codyju Garbrandtu.

Van Damme je prije pet godina posjetio teretanu slavnog MMA borca i odlučio sparirati s Garbrandtom, a svemu je prethodio ludi noćni provod u kojem su se sprijateljili. Detalje druženja i sparinga prepričao je nedavno Garbrandt u jednom američkom borilačkom podcastu.

“Moji prijatelji su ga izveli u provod noć prije odlaska u teretanu. Kasnio je, znojio se od alkohola. Prije sparinga rekao mi je da bismo se mogli istegnuti, a onda je krenuo cirkus. Počeo mi je rastezati noge na pogrešnim mjestima, a kapljice njegovog znoja kapale su po meni”, rekao je Garbrandt pa otkrio kako je izgledao sparing: 

“Van Damme je preozbiljno shvatio trening. Udario me petom u glavu, pala je točno tako da mi izbije zube. Čuo sam da se slično ponašao i prema drugim borcima. Krenuo sam van iz oktogona, a onda je on pao na koljena i počeo plakati.”

Situaciju je prokomentirao i belgijski glumac koji je rekao da je klečanjem tražio oprost zbog nesmotrenog poteza. “U starim japanskim vremenima postojao je običaj da, nakon što povrijedite nekog, kleknete i molite za oprost. Oči su mi se napunile suzama jer sam se bojao da me njegov tim više neće htjeti na treninzima”, rekao je Van Damme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.