VIDEO Najbolji boksač svijeta pobjedom je zaključio kontroverznu trilogiju

USPIO je obraniti sva četiri pojasa koja posjeduje.

Главная страница » VIDEO Najbolji boksač svijeta pobjedom je zaključio kontroverznu trilogiju

SAUL CANELO ALVAREZ, meksički boksač i za mnoge najbolji boksač svijeta izvan teške kategorije, pobjedom je zaključio trilogiju borbi s kazahstanskim borcem Genadijem Golovkinom. Kao i prva dva puta, Alvarez je bio neporažen. Prvi meč bio je neriješen, a u drugom je, kao i danas, Alvarez slavio odlukom sudaca. Odluka je bila jednoglasna 116-112, 115-113, 115-113. Alvarezu je ovo bila 58. pobjeda u karijeri, a ima još dva remija i dva poraza.

Nakon što je u prošloj borbi protiv Dimitrija Bivola doživio jedan od rijetkih poraza u karijeri, Alvarez je dominirao protiv Golovkina i pokazao kako je i dalje na vrhuncu forme. Koliko mu je ta pobjeda značila vidjelo se i po tome kako ju je proslavio u ringu. Ova pobjeda je posebno važna za Alvareza zbog toga što su obje prve borbe završile kontroverzom i žestokom reakcijom boksačke javnosti koja je smatrala da su obje trebale pripasti Golovkinu. Sada nije bilo dileme.

Želi revanš s Bivolom, ali želi i odmor

Nakon borbe Alvarez je rekao da želi revanš s Bivolom, ali da mu u ovom trenutku najviše treba odmor te da planira prvo odraditi operaciju na lijevoj ruci pa tek onda razmišljati o ponovnom ulasku u ring.

“Naravno da je revanš s Bivolom ono što želim, ali moram prvo odmoriti i dati tijelu šansu da se oporavi. Što se trilogije tiče, dali smo navijačima tri jako dobre borbe. Hvala ti za sve”, poručio je Alvarez.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.