Vladimir Putin sastao se s katarskim šeikom kako bi mu dao pokoji savjet oko organizacije Svjetskog prvenstva u nogometu

Ruski predsjednik Vladimir Putin poželio je Katru uspjeh u organizaciji nadolazećeg Svjetskog prvenstva dodavši kako domaćini posljednjeg Svjetskog prvenstva 2018. dijele svoja iskustva u organizaciji prvenstva. Putin se u četvrtak sastao s katarskim šeikom Tamimom bin Hamadom Al Thanijem na margina…

Главная страница » Vladimir Putin sastao se s katarskim šeikom kako bi mu dao pokoji savjet oko organizacije Svjetskog prvenstva u nogometu

Ruski predsjednik Vladimir Putin poželio je Katru uspjeh u organizaciji nadolazećeg Svjetskog prvenstva dodavši kako domaćini posljednjeg Svjetskog prvenstva 2018. dijele svoja iskustva u organizaciji prvenstva.

Putin se u četvrtak sastao s katarskim šeikom Tamimom bin Hamadom Al Thanijem na marginama regionalnog foruma u Kazahstanu.

“Činimo sve što možemo u smislu razmjene iskustva u vezi s pripremama za Svjetsko prvenstvo”, rekao je ruski predsjednik.

“Želim vam uspjeh u održavanju ovog Svjetskog prvenstva, siguran sam da će tako i biti,” dodao je.

Katar je prva nacija Bliskog istoka koja je domaćin nogometnog SP-a.

“Uspjeh koji je Rusija postigla tijekom Svjetskog prvenstva 2018. velika je pomoć u pripremama za Svjetsko prvenstvo kojem ćemo mi biti domaćini. Zahvaljujemo na suradnji u pripremama za nadolazeći turnir,” istaknuo je šeik Tamim.

Rusija je stigla do četvrtfinala posljednjeg SP-a izgubivši od Hrvatske nakon izvođenja jedanaesteraca. Nakon ruske invazije na Ukrajinu, ruska nogometna reprezentacija i klubovi su izbačeni iz svih međunarodnih natjecanja.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.