Westbrook završio na parketu krvave glave pa skočio na protivničkog igrača! U gužvu uletio i LeBron

Russell Westbrook je u noćašnjem srazu Lakersa i Spursa doslovno prokrvario. Bek Los Angeles Lakersa nastradao je u trećoj četvrtini, a krivac za incident bio je centar Spursa Zach Collins, koji ga je nezgodno udario. Krv je odmah počela curiti iz glave bivšeg MVP-a lige, koji je potom skočio kako b…

Главная страница » Westbrook završio na parketu krvave glave pa skočio na protivničkog igrača! U gužvu uletio i LeBron

Russell Westbrook je u noćašnjem srazu Lakersa Spursa doslovno prokrvario. Bek Los Angeles Lakersa nastradao je u trećoj četvrtini, a krivac za incident bio je centar Spursa Zach Collins, koji ga je nezgodno udario.

Krv je odmah počela curiti iz glave bivšeg MVP-a lige, koji je potom skočio kako bi se suprotstavio Collinsu. Na sreću, LeBron James ga je primio i odvukao sa strane, pišu Sportske novosti.

Collins je zaradio prekršaj za opasnu igru, što je značilo automatsko izbacivanje do kraja utakmice. Westbrooku je dodijeljena tehnička pogreška zbog njegove reakcije, ali je ostao na parketu da izvede svoja slobodna bacanja prije nego što je sjeo na klupu.

Iako je propustio sljedećih nekoliko minuta, Lakersi su na kraju osposobili Westbrooka te je zaigrao u posljednjoj četvrtini. Lakersi su inače dobili utakmicu, a Westbrook je upisao 11 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.