Youtuber: Conora McGregora bih pobijedio u boksu s rukom vezanom na leđa

CONOR MCGREGOR je samo jednom boksao. U tom meču je zaradio 130 milijuna dolara.

Главная страница » Youtuber: Conora McGregora bih pobijedio u boksu s rukom vezanom na leđa

YOUTUBER Jake Paul siguran je da ne bi imao većih problema u boksu protiv Conora McGregora, a tvrdi da bi ga pobijedio i ulaskom na njegov teren, u kavez u MMA ogledu. Poručio mu je to u prepisci na društvenim mrežama i usput ga podsjetio na neke poražavajuće činjenice.

McGregor se samo jednom okušao u boksu, 2017. godine protiv 45-godišnjeg Floyda Mayweathera. Za tu je borbu imao garantiranih 30 milijuna dolara, a zaradio je od nje ukupno 130 milijuna zbog postotka koji je dobio od prodaje televizijskih prava. Mayweatheru je uz pobjedu pripalo i 280 milijuna dolara.

“Ti bi se borio za pojaseve?”

Paul se, nakon što je postao YouTube senzacija, počeo probijati u svijetu boksa u kojem bira suparnike i niže pobjede protiv njih. Iz svih šest profesionalnih borbi dosad izašao je kao pobjednik, a u 2023. planira triput ići u ring.

Uključio se u prepisku McGregora na Twitteru te na pitanje “uključuje li ta borba neki pojas?” odgovorio: “Ti bi se borio za pojaseve? Zadnji put si se za pojas borio prije četiri godine. Izgubio si tri od posljednje četiri borbe. Nokautirao bih te u ringu jednom rukom vezanom iza leđa. Istina, u kavezu bih trebao obje ruke, ali bi rezultat bio isti.”

McGregor se nije borio od teške ozljede i prijeloma noge kojeg je zadobio u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Source: index.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.