Žuti na Gripama dočekuju Zabok: spojili su tri pobjede i sva je prilika da se niz nastavi kontra momčadi s dna poretka

Završila je reprezentativna pauza, naši se košarkaši vraćaju klupskim obavezama. Nastavlja tako i Split svoj pohod u HT Premijer ligi, na rasporedu je 8. kolo, utakmica na Gripama protiv Zaboka danas od 17 sati. Spojili su Žuti tri pobjede i sva je prilika da se niz nastavi kontra momčadi s dna pore…

Главная страница » Žuti na Gripama dočekuju Zabok: spojili su tri pobjede i sva je prilika da se niz nastavi kontra momčadi s dna poretka

Završila je reprezentativna pauza, naši se košarkaši vraćaju klupskim obavezama. Nastavlja tako i Split svoj pohod u HT Premijer ligi, na rasporedu je 8. kolo, utakmica na Gripama protiv Zaboka danas od 17 sati.

Spojili su Žuti tri pobjede i sva je prilika da se niz nastavi kontra momčadi s dna poretka. Pala je u zadnjem kolu Gorica, a prije i Dinamo. U međuvremenu je momčad Srđana Subotića upisala i drugo slavlje u AdmiralBet ABA ligi. Bolji su bili od Cibone nakon produžetka.

U Splitovoj dvorani na Gripama još uvijek traju radovi, mijenjaju se sjedalice, „puntižele” su otišle u povijest. Usprkos radovima, tribine će biti otvorene za gledatelje, a klub je najavio i simboličnu cijenu ulaznica od 30 kuna.

Source: slobodnadalmacija.hr

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.